loader image

Nyitva: H-P: 10-18 óráig
Budapest 1055, Markó u. 4.
+36 70 386 3204
info@canissi.hu

Canissi Blog

Szabóságunk

A Canissi személyre szabja a divatot

Kanizsai Szilvia vagyok, a Canissi márka megálmodója és alapítója. Prémium minőségű egyedi ruhadarabok készítésével foglalkozunk közel egy évtizede. Számos üzletember, felsővezető ügyfelünk számára készítettünk egyedi ruhatárat. Tapasztalataink  szerint a legnemesebb  anyagok felhasználásával készült, méretre szabott öltönyök, zakók, szmokingok, mindig elegánssá varázsolják viselőjüket. Legyen az egy tárgyalási nap, konzultáció a megbízókkal, vagy éppen egy elegáns rendezvény. A személyre szabott egyedi ruhatár magabiztos megjelenést kölcsönöz.

Az elmúlt évek tapasztalatai és a visszajelzések előbb csak formálták, majd a felmerülő igények meghatározták az irányt és ösztönöztek arra, hogy megalapítsam saját “elegancia gyáramat”, ahol a sikeres, céltudatos, de sokszor időhiánnyal küzdő nőknek és férfiaknak segítek a legjobbat kihozni magukból stílustanácsadással, valamint ruhatervezéssel.

Munkám során sokszor tapasztaltam, hogy a legtöbb ember nem, vagy nehezen préselhető bele a nemzetközi mérettáblázatok szigorú skatulyájába. A gyakorlatban tapasztaltak alapján úgy láttam, egyre nagyobb igény van a  szabóságra, amelyet visszaigazolt egyedi méretre készített, saját tervezésű ruhadarabjaim népszerűsége is.

A Canissi nemcsak egy feltörekvő, egyedi brand, hanem alternatíva azok számára, akik szeretnének elszakadni a hagyományostól, emellett könnyedén elérhetik, hogy a mainstream-nél jobb minőségű, ugyanakkor a trendeket követő, egyedi formákkal és színekkel kifejezzék egyéniségüket.

 

“Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.”

 

Szabóságunk szolgáltatásai

Időpontfoglalás

Szabóságunknál előre egyeztetett időpontfoglalás szükséges.
Számunkra fontos a személyre szabott exkluzív élmény!

Bejelentkezés

 

Értesüljön elsőként a legújabb stílustrendekről!