loader image

Nyitva: H-P: 10-18 óráig
Budapest 1055, Markó u. 4.
+36 70 386 3204
info@canissi.hu

Canissi Blog

Méretre készített esküvői öltöny

A Canissi a vőlegények jobb keze!

Válasszon prémium márkás esküvői öltönyeink, szmokingjaink közül, hogy vőlegényként büszkén állhasson menyasszonya oldalán.

Esküvőre készülve nemcsak a menyasszony ruhája válik rendkívül fontossá, hanem a vőlegény megjelenése is nagy hangsúlyt kap.

Az esküvőn tökéletes megjelenést biztosíthatunk a vőlegény számára egy méretre szabott elegáns öltönnyel, melyet az esküvő témájához igazított kiegészítőkkel – mellény, nyakkendő – teszünk ünnepélyessé. Válassza a méretre szabott, minőségi szövetből készült öltönyt, melyet évekig hordhat, és ami minden viseléskor emlékezteti az esküvő felejthetetlen élményére.

Szalonunkban segítünk Önnek kiválasztani az alkalomhoz legjobban illő szövetet és kiegészítőket.

Egy esküvő megszervezése sok apró részletből tevődik össze. Sokáig a vőlegény ruhája csak másodlagos vagy harmadlagos kérdés volt. Viszont pár éve már a vőlegények is nagy hangsúlyt fektetnek az öltönyükre, mint a menyasszony a ruhájára. Sőt, hogy tovább menjünk, a szerelmes párok szeretnék ha a ruhák között harmónia lenne, ugyanúgy ahogyan köztük is. Hiszen a stílusunk által képesek vagyunk elmesélni, hogy kik vagyunk.

Minden alkalommal kommunikáljuk, hogy számunkra  a legfontosabb, hogy akik ellátogatnak a Canissi Szabósághoz, azok részesüljenek egy olyan élményben, amely az öltözködésüket és a stílusukat egy következő szintre emeli.

Nem csak minőségi öltönyt vagy inget találnak nálunk, hanem az élményt, amely által többet tudhatnak meg magukról. Arról hogy milyen fazon, szín és minta áll nekik a legjobban. Egy vőlegény számára talán ez a legfontosabb az esküvője előtti sűrű időszakban: találjon egy olyan helyet, ahol a legjobbat hozzák ki belőle.

A Canissi öltöny minden részlete személyre szabott. A ceremónia hangulatát, a helyszínt és a menyasszonyi ruhát alapul véve a lehetőségek tárháza végtelen, hiszen az anyagválasztástól, a gombokig mindent az esküvő részlete inspirál.

Ez rólad szól!

Minden férfi életben az esküvője napja a legemlékezetesebb és természetesen szeretne tökéletesen mutatni miközben kényelmesen is akarja érezni magát. Hiszen több órán keresztül kényelmet kell biztosítson az öltöny. Egy igazán jól szabott esküvői öltöny akkor kelt önazonos hatást, ha a vőlegény magabiztosan és elegánsan érzi magát benne. Ez a nap az egyénről szól, nem pedig az esetleges öltözködési normákról, amelyeknek meg kell felelni. (természetesen azért az alap öltözködési szabályokat tartsuk be)

Minden vőlegényt arra bíztatunk, hogy merjen olyan színt, vagy szövetet választani, akár egy kis mintával, ami teljesen Őt jellemzi és amely az ő személyiségét tükrözi minden tekintetben.

A Canissi Szabóságot a kihívások és a sokszínűség inspirálja, így nálunk egy öltöny teljesen személyre szabott, a kedves ügyfél kívánságait és igényeit követjük az anyag kiválasztásától egészen a gombokig. Az öltöny minden részletével szeretnénk a vőlegény személyiségét megidézni.

A bespoke öltöny annyi, mint örömteli várakozás

Sok férfinak a mérete tökéletes konfekció méret és akár tökéletesen is állhat rajta egy boltban vásárolt öltöny.

Viszont ez esetben úgy gondoljuk, hogy egy különleges öltönnyel is ünnepelhetjük a szerelmet és hogy ránk talált. Ezzel is kimutatva a kedvesünknek, a családunknak és a barátainknak, hogy mennyire fontos számunkra a Nagy Nap.

Egy esküvő, házasság kezdete egy új életet, új életstílust és közös célokat jelent. A bespoke esküvői öltöny sok mindent jelenthet számunkra. Ilyen különleges alkalmakkor maga az öltöny készítési folyamat, a próbák is örömteli várakozással ajándékoznak meg. Hiszen tudjuk, ha kész az öltönyünk, és a próbák végére értünk akkor hamarosan az új perspektívák és az új, fiatal házas élet vár ránk.

A részletek szépsége

Hitvallásunknak tekintjük, hogy a Canissi élményt minél több férfinak megmutassuk, hiszen egy tökéletesen el készített esküvői öltöny a személyiségünk lenyomatát is hordozza.

Az öltöny részletei ettől válnak utánozhatatlanná és egyedülállóvá, mivel az anyag kiválasztástól, a gyönyörű bélésen keresztül, a monogrammig és gombokig mindent lehetőségünk van kiválasztani és a saját ízlésünkre formálni az összhatást.

Az élmény

A szabóságok és a hagyományos boltok között a különbség: az élmény.

A Canissi Szabósági légköre exkluzív, baráti hangulatú és mindenki „otthon” érezheti magát benne. Közelebb visszük a stílust, az eleganciát és a divatot a hozzánk betérőkhez. Élménnyé tesszük az öltözködés akár legegyszerűbb formáját is, hiszen nálunk az idő lelassul és csak a kedves vendég számít.

Az esküvői öltöny amely üzleti alkalomra is megfelel

A hosszan tartó minőségben hiszünk és abban, hogy egy bespoke öltöny évekig hű társunk lehet. Legyen szó akár üzleti vagy ünnepi alkalomról.

Egy gyönyörű öltönyt bűn lenne elzárva tartani a gardróbban és csak az esküvő napján hordani. Úgy gondoljuk, ha az igények pontosan felvannak mérve akkor az említett öltöny tökéletesen funkcionálhat a későbbiekben is. Új kiegészítőkkel, az üzleti normáknak megfelelve.

Ügyfeleink mondták

Tchibo Magyarország Kft.

"Ezúton ( is) szeretném megköszönni azt a kiemelt figyelmet, amelyet a ruhatáram felújításakor kaptam. Nemcsak a széles minőségi öltönyválaszték, a személyre szabott ajánlat, a vásárolt termékek méretre igazítása, hanem a kedvező ár is megerősített abban, hogy legközelebb is bizalommal forduljak hozzád!"

Vadas Zsolt

Szabóságunk szolgáltatásai

Időpontfoglalás

Szabóságunknál előre egyeztetett időpontfoglalás szükséges.
Számunkra fontos a személyre szabott exkluzív élmény!

Bejelentkezés

 

Értesüljön elsőként a legújabb stílustrendekről!