loader image

Nyitva: H-P: 10-18 óráig
Budapest 1055, Markó u. 4.
+36 70 386 3204
info@canissi.hu

Canissi Blog

GY.I.K.

A Canissi Szabóság különbözik egy hagyományosnak vett öltöny üzlettől. Nálunk mindent az egyéni igényekhez és elképzelésekhez igazítunk. A Canissi több, mint egy szabóság. Itt egy exkluzív élményben részesül a hozzánk betérő, amely által lehetősége van a legjobbat kihozni magából.

Az újonnan betérő ügyfeleink gyakori kérdéseit összegyűjtöttük, ezáltal is segítve az érdeklődőket

Mi a rendelés folyamata?

Szabóságunkhoz előre egyeztetett időpont szükséges, ezzel is biztosítva az egyéni élményt. Egy finom tea vagy kávé társasága mellett és az ingyenes stílustanácsadásunk által felmérjük az igényeket és megtaláljuk azt a színt, anyagot, fazont, amely a legjobbat hozza ki Önből!

A béléstől, a gombokig, a zseb széllességét is beleértve, minden apró részletet egyénre szabunk. Minőségi angol és olasz anyagokkal dolgozunk. A Canissi anyag tárháza bármilyen klasszikus vagy akár merészebb igényt is képes szolgálni. A határ a fantáziánk.

canissi-ferfi-szabosag

Öltöny

Mennyi idő alatt készül el a Canissi öltöny?

A Made to Measure öltönyök egy adott szabás minta alapján készülnek, amelyet a megrendelő méreteihez igazítunk. Ez az elkészítési forma kevesebb időt vesz igénybe, mint a Semi-Bespoke testvére. Az egyediség itt is termesztésen garantált. A Made to Measure öltöny elkészítéséhez maximum 2-3 próbára van szükség.

A Semi – Bespoke technológiával készített öltöny a modern férfi kényelmét szolgálja.

A megrendelőnek, a saját méretére, művészeti precizitással készítjük el a szabás mintát. A kész öltöny előtt egy vászonból készített verzió alapján végezzük el az utolsó simításokat, amely által az öltöny minden részlete tökéletes lesz. A Semi – Bespoke öltöny iránt érdeklődőknek maximum 3-4 próbával kell számolniuk. A Semi – Bespoke öltöny iránt érdeklődőknek maximum 3 próbával kell számolniuk. Időben érdemes elindítani a folyamatot, hiszen 2-4 hónapig is eltarthat egy öltöny átadása.

Milyen ár skálával működik a Canissi?

A Canissi Szabóság méretre készített öltönye árai 1000 €-tól kezdődnek.

Az igények változók, így az áraink is ehhez alkalmazkodnak. Pontos árat igény megjelölésével és személyes konzultáció során tudunk adni. Kérjen tanácsot bátran a Canissi csapatától! Segítségére leszünk mindenben!

Mit ajánlj a Canissi azoknak, akik konfekció mérettel rendelkeznek?

A Canissi mindenkire figyel!

Több havonta debütálunk egyéni, konfekció méretes öltöny kollekcióval. Az elegancia és a stílus jegyében születnek a kollekciók. Mind egyéni inspiráció és elképzelés alapján.

A Canissi Kollekciói limitáltak, ezáltal is biztosítva azt, hogy a megjelenés személyre szabott legyen, és senki ne jöjjön velünk szembe ugyanabban az öltönyben.

A Canissi Szabóság kollekció árai 850 €-tól kezdődnek.

 

Szabóságunk szolgáltatásai

Időpontfoglalás

Szabóságunknál előre egyeztetett időpontfoglalás szükséges.
Számunkra fontos a személyre szabott exkluzív élmény!

Bejelentkezés

 

Értesüljön elsőként a legújabb stílustrendekről!