fbpx


Lehet a vőlegény is egyedi az esküvőjén?



Egy esküvő hallatán mindenki elsősorban a menyasszony által viselt ruhára kíváncsi, erről beszélnek még napokig a meghívottak, sőt maga a menyasszony is sajátjának érzi a Nagy Napot. Sok esetben a vőlegény úgy érzi, ő csak egy szükséges „rossz”, aki mint egy tartozék fogja keretezni a menyasszony megjelenését. Általában a vőlegény öltözékére nem fordítanak akkora hangsúlyt a párok, mint az aráéra, megoldják azt egy fekete öltöny vásárlásával, hiszen az még úgyis jó lesz később.

Miért kell másodhegedűsként végig asszisztálni a saját esküvőjét egy vőlegénynek?! Legyen Ön is egyedi, és érezze, hogy ez a nap Önről is szól!

Először is szeretnénk gratulálni az elhatározáshoz és sok sikert kívánni a közelgő esküvőjéhez. A félelem, a bizonytalanság érzése valószínűleg most még átjárja gondolatait, de amikor majd ott áll személyre szabott öltönyében az oltár előtt, biztosan megváltozik minden és csak a varázslatos megjelenésű menyasszonyát fogja látni. Néhány stílus tanácsunkkal szeretnénk segíteni Önnek, hogy megjelenése magabiztosságot és eleganciát sugározzon annak érdekében, hogy Ön is szép emlékekkel gondoljon vissza esküvőjére.

Az esküvő szervezésekor a párok már eldöntik, hogy milyen koncepció mentén fogják a ceremóniát és a későbbi vacsorát felépíteni. Ez lehet egy a most divatos tematikus party, vagy egy hagyományőrző lakodalom. Mindezt figyelembe kell vennie, amikor kiválasztja a viselendő ruhadarabot. Emellett az esküvő színei, dekorációja és a menyasszony által választott ruha is befolyásolja az öltöny stílusát.

A most leginkább elterjedt esküvői témák közül talán a 20-as, 30-as évek Nagy Gatsby stílusa kedvez leginkább a vőlegények öltözködésének. Az akkori eleganciát könnyen felidézhetjük egy csokornyakkendő, nadrágtartó, vagy az öltöny alá vett mellény viselésével.

Amennyiben az esküvő stílusa nem köti a vőlegényt, akkor érdemes egy sötétszürke, vagy tengerészkék öltönyt választani. A fekete színt nem érdemes választani, mert korlátozottabb a felhasználási lehetősége később. A faszén szín könnyebben kombinálható más elemekkel.  Ideális esetben egy dupla soros zakó jó választás, de az egysoros gombolású zakót is feldobhatjuk egy jól szabott mellénnyel. Az eseményhez illő megjelenést az exkluzív kiegészítőkkel – mint például a nyakkendő eltérő, feltűnő anyaga – tudjuk elérni. Ne feledkezzünk meg a mandzsetta gombokról és az öltözékhez illő derby vagy oxford cipőről.

Címkék: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0