fbpx


Koszorúsfiú trendek a nyárra



Rengeteg szempontból körbejárható téma az esküvő, sok szegmensből és nézőpontból megközelíthető. Ahogyan minden kapcsolat és szerelem is egyedülálló így az esküvői trendeknek és hagyományoknak is ezer arca van.

Ha nyár, akkor esküvő szezon. A Canissi Szabóság csapata így a nyári időszakban kiemelten foglalkozik a vőlegényekkel és az esküvővel.

Egyre többször látni, hogy nem csak koszorúslányok, hanem koszorúsfiúk is vannak az esküvőn, akik történetesen a vőlegény barátai.

Ahogyan a koszorúslányok, úgy a koszorúsfiúk megjelenése is sokszor egyforma.

Összegyűjtöttünk pár olyan inspirációt, amelyek szerintünk a legjobban megállják a helyüket, mint „koszorúsfiú” megjelenés .

Az összeállításoknál figyeltünk arra, hogy olyan példákat mutassunk meg, amelyek könnyen kivitelezhetők, ugyanakkor egyénre szabottan is variálhatók.

ceremonia oltony koszorusfiuknak

Játék a kiegészítőkkel

A legegyszerűbb formája az egységes öltözetnek, ha a koszorúsfiúk egyforma kiegészítőkkel dobják fel az öltönyeiket. Lehet ez ugyanolyan színű nyakkendő, és díszzsebkendő, vagy akár egyforma színes vagy mintás zokni.

Ez abban az esetben a legjárhatóbb út, amikor a baráti társaság a világ különböző pontjain él és nehezen tudják a távolság vagy az időhiány miatt összeegyeztetni a próbákat egy szabóságnál. Hiszen nem mindenki konfekció méret, így az egyforma konfekció méretes öltöny vásárlása gondot okozhat.

A Canissi Szabóságnál erre is van lehetőség. Nálunk különböző típusú és mintájú nyakkendőket és díszzsebkendőket lehet vásárolni, amelyeket igény esetén több mennyiségben is elő tudunk állítani.

eskuvoi kiegeszito

eskuvoi diszlet
volegenyek

Méretes öltöny, nem csak az esküvő napjára

Nem mindenki konfekció méret, akár legyen szó ingről vagy öltönyről. Sokan vagyunk sokfélék és mindenkinek más az igénye és a legfontosabb: az öltöny mérete.

Ha a baráti társaság úgy dönt, hogy szeretnének egy tökéletes öltönyt, amely egységes megjelenést nyújt a ceremónia napján, ugyanakkor később is szeretnék ezt használni, akkor nekik ajánljuk a Made to Measure öltönyünket. Ez az eljárás gyorsabb és kicsit egyszerűbb, mint a Bespoke öltöny elkészítése.

Ilyenkor válik előnnyé a Canissi Szabóság üzlet politikája, amely szerint teljesen alkalmazkodunk időben és határidőben a megrendeléshez. A koszorúsfiúknak lehetősége van külön-külön és együtt is a próbákra. Ezzel is megkönnyítve az időhiánnyal küzdök mindennapjait.

Ha a baráti társaságnak igénye van rá, házhoz is megyünk és segítünk minden részletet kiválasztani, hogy az mindenkiből a legjobbat hozza ki.

eskuvoi oltony koszorusfiuknak

koszorusfiu oltony

 

eskuvoi meretes ing

Sportzakó, mint egységes viselet

A tapasztalataink azt mutatják, hogy az igények nagyon különbözőek. Vannak akik nagyon szeretik az öltöny viselését, viszont vannak, akiknek komfortosabb öltözetnek érzik a sportosan elegáns összeállításokat. Egy családiasabb esküvőn ez az öltözet is nagyon jól tud működni.

A lehetőségek tárházának csak a fantázia szab határt. Ajánljuk ez esetben az egyszínű sportzakó, mindenkinek a testalkatához megfelelően, vagy akár egy szín skálán belül ugyanazon árnyalatokkal.

Izgalmas választásnak bizonyul az is, ha különböző színű sportzakókat viselnek a koszorúsfiúk, ugyanolyan fazonnal.

eskuvoi sportzaki

eskuvoi trendek

koszorusfiu sportzako

A Canissi Szabóság nem csak a vőlegények jobb keze. Mi figyelünk az esküvő összes részletére és résztvevőjére.

Bátran keressen minket! Mi bármilyen esküvői álmot valóra váltunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0