fbpx


Hogyan éld túl a nyarat az irodában?



Be kell vallanunk, nyáron a férfiaknak kicsit nehezebb dolguk van. Főleg ha szeretnének mindig elegánsan öltözni és egyben kényelmesen is. A hőségben koránt sem egyszerű megfelelni az irodai és üzleti öltözködési elvárásoknak. Rendszerint kihívás elé állít nagyon sok férfit a nyári üzleti megjelenés. Egy légkondicionált irodában természetesen elviselhető a hőség, viszont van élet az irodán túl is. Üzleti ebédek, üzleti megbeszélések házon kívül, egyszóval néha szembe kell nézni a sokszor tikkasztó hőséggel.

Összegyűjtöttünk pár olyan összeállítást, ami a kényelmet és az eleganciát is szolgálja egyben!

bespoke chino

Ing + chino nadrág

Ez az összeállítás mondhatni bármikor képes megmenteni minket. Egy megfelelő nyári cipővel és kiegészítővel tökéletes nyári viselet. Nagyon sok színben elérhetők már a chino nadrágok.

Fontos a chino nadrág tekintetében, hogy ne pakoljuk tele a zsebét (egyébként ez bármelyik nadrágra érvényes lehet) és ne legyen túl bő vagy túl feszes, hiszen úgy nem túl kifinomult hatást érünk el vele. Legyen pontosan a méretünk és nyugodtan tűrhetünk a szárán egy kicsit. Úgy az igazi!

klasszikus chino nadrag
meretre keszitett chino nadrag

Mellény + öltöny nadrág + ing

Akik ragaszkodnak a klasszikus eleganciához azoknak ajánljuk ezt a tökéletes hármas kombinációt. Amire itt fontos figyelni, hogy ne használjuk túl vastag és robosztus övet. A kevesebb néha több elve itt is tökéletesen működik és egy visszafogottabb, színben illő övvel kellemesebb hatást érhetünk el. A mellény színe lehet más mint a nadrágé, viszont ebben az esetben figyeljünk arra, hogy ne használjuk túl sok szint egy öltözékénen belül, akkor sem ha a különbség csak árnyalati.

bespoke melleny

Ing póló + sport zakó + chino nadrág

Kérjük most a szigorú öltözködési kultúrát kedvelők fordítsák el a fejüket egy kicsit… Egy ing póló tökéletes választás egy lazább napra. Egy egyszínű, minőségi ing póló stílusos megjelenést kölcsönöz, de tényleg csak abban az esetben, ha kitűnő anyagból és kifinomult design alapján készült. Azoknak ajánljuk akik már kellően magabiztosak az öltözködés terén és mernek újítani, akár a munka helyükön is. Minden részletet tekintve, az ing pólóhoz nagyon kifinomult és választékos outfit a nyerő.

bespoke sport zako
ing polo

Farmer + ing

Amikor már a nyaralásig alig pár nap van, amikor már csak az irodába azért szaladunk be, hogy az apróságokat elintézzük, akkor előkapjuk az aduászt. Minden kitartó vezető és lelkes dolgozó időszámításában eljön az augusztus, amikor kicsit az élet megáll az irodában. Olyankor lazíthatunk mi is. De egy kifogástalan cipő elmaradhatatlan kelléke ennek a megjelenésnek.

Tramarossa farmer
Tramarossa farmer

Kellemes kikapcsolódást kívánunk azoknak, akik már nyaralnak, vagy már a bőröndjüket készítik elő. Akik már visszajöttek, vagy még nem mentek el, azok figyelmébe ajánljuk a Canissi blogot, hiszen sok hasznos tippel igyekszünk segíteni a Canissi kedvelőknek a nyár ideje alatt is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0