fbpx


Business informal – avagy tisztelet az üzlet iránt



Napjainkban a dress code szabályai egyre inkább változnak és egy új irányt vesznek. Elég csak a legutóbbi Oscar gálára gondolni. Az érzéseink kettősek, hiszen a gála bővelkedett meghökkentő megjelenésekben, amik végül nagyon jól sültek el. Hiszen az egész esemény, a filmes szakma legjavát hivatott díjazni és közben egy hatalmas show műsor is. Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy az egész Világ az Oscarra figyelt.

budapesti szabosag 3 e1551259548191

Mindeközben jogosan tevődik fel a kérdés, hogy mi a helyzet a business dress code háza táján, ha egy ilyen nagy eseményen is a dress code szabályainak változása ennyire szembetűnő.

A válasz talán egyértelmű. Fontos minden nemű elegancia és tisztelet, amit az öltözködésünk által tudunk kifejezni a világ felé. A legfontosabb, hogy közben önazonosak maradjunk.

Hisszük , hogy a business dress code nem csak a külsőségekről szól. Általa fejezzük ki azt, hogy megadjuk az üzlettársunknak és magának az üzletnek a tiszteletet. Egyre inkább mennek ki a divatból az öltözködési szabályok, mi mégis fontosnak tartjuk azt, hogy felszólaljunk a hagyományosnak vett business informal mellett.

meretes oltony 5 e1551259627513

Az elegancia sosem fog kimenni divatból és az egymásnak szánt tisztelet, jól öltözöttség sem.

Az öltözködésünk tükröt tart a világ felé, megmutatja, hogy mit gondolunk az adott cégről, emberről, üzletről. Talán kimondva ezek a szavak erősen hatnak, viszont az első benyomás definíciója erről szól. Az első pár másodpercben ez az üzenet át megy a másik félnek is. Tehát ezekre a részletekre nem csak mi hívjuk fel a figyelmet. Kutatások zöme kimutatja, hogy igen is, egy szép öltöny más színben tüntet fel minket és kihozza belőlünk a legjobbat. Egy gondosan össze állított megjelenés nem csak a rólunk alkotott véleményt finomítja, hanem az üzlet sikerességét is megalapozhatja.

Az üzleti kapcsolatok a bizalman alapszanak. Megkerülhetetlenül fontos a saját esszenciánk olyan döntések téren is, amire nem is gondolnánk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0