fbpx


Az autó és a stílus – avagy alkalomhoz megfelelően



Az autók iránti rajongásnak hagyománya és nagyon erős kultúrája van szerte a világon. Ugyanakkor nagyon erős közösség formáló ereje is egyben. Talán nem is ismerünk a környezetünkben olyan férfit, vagy nőt aki ne lenne teljesen odáig egy gyönyörű oldtimerért , vagy akár egy újonnan megjelent autó modellért. Az egyre fejlődő technológiának és a mindig megújuló designnak köszönhetően generációról generációra száll az autó imádat.

Sokat beszélünk arról, hogy a stílus az nem egy faktoros. Sosem csak egy dolog szükséges hozzá, és természetesen nem csak a külsöségekről szól. A stílus az bennünk van. Ahogyan egy autó, egy öltöny vagy egy óra is általunk válik különlegessé és egyedivé.

jsfhegjemf

Ma a Hungaroring Classicon jártunk, ami inspirált minket ennek a blogbejegyzésnek a létrehozásában. A Canissi csapata mindenben és mindenhol keresi a kifinomultságot és a stílust. Amit rendszerint meg is találunk, vagy megtaláljuk azt a pontot, amelyhez köthetjük.

Ezúttal az autós öltözködési kultúrát vettük kicsit nagyító alá.

Összegyűjtöttünk három olyan kiegészítőt, amely szerintünk minden autós almát egy magasabb szintre emeli.

Nem mindegy, hogy hogyan fogod a kormányt, na meg az sem hogy mivel!

Amikor egy értékes autó tulajdonosán kesztyűt látunk, az mindig megmelengeti az ember lelkét, hiszen a kesztyű viselése által azt az üzenetet sugallja, hogy számára az autó nem csak egy közeledési eszköz. Számára egy ékszer is, amellyel „kesztyűs kézzel” kell bánni. Egy ilyen összhatás többet mond minden szónál és tudhatjuk, hogy egy olyan emberről van szó, aki elismert az igazi értékeket. Ugyanakkor természetesen figyel a részletekre!

bespoke ing 1autos kesztyu

Suhan az idő!

Ezt a kifejezést nem csak képletes érthetjük. Amikor egy autót elviszünk egy „körre” akkor az idő csak úgy repül. Hiszen ki ne ismerné azt az érzést, amikor bepattan az autójába és csak körbe vezeti a várost, közben lágy jazzt hallgat. Valószínű, hogy sok óra márkát is vonzott ez az életérzés, amit az autó képes nyújtani, és úgy döntöttek, hogy ők is a részesei szeretnénk lenni.

stilusos ferfiak
breitling x bentley

Ha sportautó, akkor baseball sapka!

Természetesen a sor itt sem véges. Hiszen minden autó és márka különböző stílus jegyeket hordoz magában, és ha szeretnénk úgy is gondolhatunk rá, mint kiegészítőre.

Amely irányt mutat, hogy kik vagyunk és miben érezzük magunkat a legjobban. Minden autó olyan, mint egy jó öltöny. Bármilyen kiegészítővel variálható és formálható a saját személyiségünkre. Ha nagyon szeretnék a részletekbe belemenni, akkor majdnem mindegyik típushoz eltudjuk képzelni a különböző sapka fazonokat, vagy kalap formákat.

auto es stilus

egyedi oltony

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0