fbpx


Autó csodák ihlette öltöny összeállítások



A képzeletünkben mindig azzal játszottunk, hogy milyen lehet egy olyan megjelenés amit egy-egy autó inspirált. Mindenhol és mindenben keressük az újat és a stílusok összekapcsolódási pontjait. Számunkra a stílus játék, a játéka a szép és a kifinomultság keresésének.

Így mindenben, amiben van lehetőségünk felfedezni, mi rendszerint fel is fedezzük a szépséget és az ízlést.

Hisszük, hogy az elegancia kihat az ember jellemére és a szokásaira is egyaránt, így naivság lenne csak öltönyökről beszélni. Hiszen ennél sokkal többet képvisel egy stílusos férfi élete és a mindennapjai. A Hungaroring Classic rendezvény meghozta a várt eredményt, hiszen nagyon sokat inspirálódtunk. Örömmel konstatáltuk, hogy mennyi elegáns nőt és férfit láthattunk a rendezvényen. Innen jött az ötlet, hogy izgalmas téma lenne az autó csodákat összekapcsolni az öltönyökkel és egymással párbeszédbe helyezni.

Ahogyan bármilyen értékteremtő dolgot, ha összekapcsolnánk az eredmény sosem lenne rossz. Ugyanígy gondolkodunk mi az autók és az öltönyök „kapcsolatáról” is. Úgy éreztük, hogy itt az ideje egy kreatív, inspiráló játéknak, amely által egy kis betekintést nyújtunk az új kollekciónkba is.

Hamarosan a teljes, új kollekció látható lesz, de egyenlőre csak egy kis ízelítőt adunk belőle!

Hiszen most az elsődleges célunk az, hogy megmutassuk mennyire fontosak a részletek és a dolgok összefüggései képesek más reflektor fénybe helyezni bármilyen alkotást.

Számunkra egy művészeti precizitással elkészített bespoke öltöny és egy műszaki részletességgel megépített autó képes ugyanazon értékeket hordozni. Mindegyik időt álló és teljesebbé teszi az életünket.

limitalt kollekcio

New Bentley Continental GT

meretes kollekcio min 1

details

egyedi bespoke oltony

konfekcio kollekcio

bespoke oltonyok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0