fbpx


A nyár legjobb barátja: a len



Minden évszaknak megvannak a trendjei, a színei és a jól megszokott anyag választékai. Mondhatni, hogy a len sosem kerül ki a nyári palettából és biztosak vagyunk benne, hogy nem fog ez változni a jövőben sem. Sokan azt gondolhatják, hogy arról az anyagról beszélünk, amelyet rendszerint a fast fashion boltokban lehet beszerezni.

nyari oltonyok

Sosem szeretünk a negatív kommunikációra építeni, viszont most meg kell említenünk, hogy a fast fashion üzlet láncok által használt len és a minőségi len között ég és föld a különbség. Tapasztaltuk, hogy a lennel kapcsolatban élnek sztereótípiák, holott egy igencsak nemes anyagról beszélünk, amelyből akár tökéletes esküvői öltöny is készülhet

Szerencsére a len fogalma mérföldekkel máshol kezdődik. A len minőségi, nem gyűrődik két perc viselés után és nagyon kényelmes nyári öltözet. A nyár legjobb barátja, hiszen megkönnyít a mindennapokat a tikkasztó hőség ideje alatt is. A nyári időszakra mindig meleg szívvel ajánljuk a pasztell és lágy színeket, amelyekkel különleges és kifinomult harmóniában van a len anyag is.

len anyag

A len, vagy a selyemmel kevert len anyag az egyik kedvencünk, hiszen gyönyörű öltönyöknek és nadrágoknak ad tökéletes alapot. A viselése könnyű, komfortos és ami a legfontosabb: nyáron se kell lemondani az eleganciáról. Abszolút Joly Joker, azok számára, akik nem ismernek kompromisszumot nyáron sem a megjelenésükkel kapcsolatban.

limitalt kollekcio

Mi pedig azért vagyunk, hogy irányt mutassunk a különböző lehetőségekre és alternatívákra, ezáltal is megkönnyítve a stílusos mindennapokat! Elsősorban szeretnék a lenről kialakult tévhiteket eloszlatni, hiszen a len nagyobb teret és elismerést érdemel! Másodsorban megmutatni, hogy mennyire sokoldalú anyagról beszélünk!

Összegyűjtöttünk pár olyan összeállítást, amelyek közt a konzervatív és a merészebb elegancia kedvelői is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet!

budapesti szabo

bespoke zako

len oltonyok

canissi sportzako

len bespoke oltony
nyari szabosagi oltony

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0