loader image

Nyitva: H-P: 10-18 óráig
Budapest 1055, Markó u. 4.
+36 70 386 3204
info@canissi.hu

Canissi Blog

Ajándék öltöztetés

 

Ajándékozzon Canissit, legyen a Világ bármely pontján!

A minőségi ajándék a kedvesünk, szeretteink, barátaink, kollegáink számára sokszor időigényes és fejttöréssel jár.

Ezért a Canissi csapata úgy döntött, szeretné az ajándékozást is élménnyé varázsolni, nem csak a megajándékozott számára, hanem annak is aki szívből ad. Létrehoztuk a Canissi Ajándék Kártyát, amelyet a Világ bármely pontján kinyomtathat és megajándékozhatja szeretteit a Canissi Exkluzív Élménnyel.

Mitől válik exkluzív élménnyé a Canissi Ajándék Kártya?

A Canissi Szabósághoz előre egyeztetett időpont foglalás szükséges, ezáltal biztosítjuk azt, hogy a vendégünkkel kiemelten tudjunk foglalkozni egy kávé vagy tea, esetleg pezsgő kellemes társaságában. Ingyenes stílustanácsadás alkalmával felmérjük a kedves vendég igényeit és segítünk megtalálni a számára és személyiségéhez legjobban passzoló darabot, színt és formát.

A Canissi Szabóság anyag és szövet tárháza minden igényt és ízlést kielégít, hiszen minőségi olasz, angol és skót anyagokkal dolgozunk, amelyekből minden bespoke öltöny, vagy méretes ing művészeti precizitással és alkotással készül el.

Nálunk azok is megtalálják a számukra legtökéletesebb ruhadarabot, akik konfekció mérettel rendelkeznek, hiszen a Canissi nem csak férfi szabóságként van jelen, hanem mint brand is limitált kollekcióval várja a kedves vásárlóit.

Minket a sokszínűség, a különböző igények és a kihívások inspirálnak. Büszkék vagyunk rá, hogy megoszthatjuk az értékeinket és a Canissi élményt mindazokkal akik nálunk jártak és bizalmat szavazva, örömmel távoztak tőlünk.

 

Ajándék kártya - Méretes ing
Ajándék kártya - Öltöny
Ajándék kártya - Tramarossa farmer
Ajándék kártya - Sport zakó

 

*Előre egyeztetett időpont foglalás szükséges. Árainkat kérésre küldjük.

Szabóságunk szolgáltatásai

Időpontfoglalás

Szabóságunknál előre egyeztetett időpontfoglalás szükséges.
Számunkra fontos a személyre szabott exkluzív élmény!

Bejelentkezés

 

Értesüljön elsőként a legújabb stílustrendekről!