fbpx


Tavaszi Színharmónia



A tavasz közeledtével nem csak nekünk van szükségünk a testi-lelki felfrissülésre, hanem a gardróbunknak is. Összegyűjtöttük azokat a tavaszi színtrendeket, amelyek segítségével felpezsdíthetőek a szürke hétköznapok. Íme néhány kiválasztott összeállítás a legújabb trendek és kollekciók tárházából.

Canissi Clooney narancssarga zako

Tavaszi öltözékötletek – Meríts inspirációt!

1. Alapszínek játéka

A primer színek – kék, piros, sárga – mindig jól működnek együtt. Próbáld ki őket különböző árnyalatokban a tavaszi frissesség jegyében. Játssz bátran a színekkel! Egy egyedi, méretre készített ing esetében például te választhatod ki, hogy milyen színű legyen a nyakléc, a gomblyuk kivarrásához használt cérna színe, vagy a kézelő belső része. Így, egy kigombolt gallérral és az ing ujjainak felhajtásával egy sportosan elegáns megjelenést tudsz, tavaszi színekkel fűszerezni. Kedvenc márkáink, mint a Scabal vagy a Thomas Mason, több ezer lehetőséget kínálnak számodra!

A nyár beköszöntével mindenki lelkében ott él a nap, a tenger és a pihenés iránti vágy, míg a stílusos megjelenés elengedhetetlen ahhoz, hogy a nyári pillanatokat gondtalanul élvezzük. Az Albini kollekciója, amely a vakáció hangulatát tükröző, színes mintás, 100% pamutból készült könnyű anyagokból áll, tökéletes választás mind a tengerparton koktélozók, mind a városban maradó úriemberek számára, akik szeretnének egy kis pezsgést vinni a munkanapjaikba.

seasonal selection aw2023 2024 1
SS24 Scabal zako narancs.pdf 2
seasonal selection aw2023 2024 7
scabal ss24 6

2. Klasszikus világos színek

A tavasz frissessége a lágy kékek, derűs sárgák, élénk rózsaszínek és bájos lilák palettájával köszönt be, melyek meghatározó színei a szezonnak. Azonban ne korlátozd magad pusztán ezekre az árnyalatokra! Ez az időszak kiváló alkalom arra, hogy bátrabban kísérletezz a színek és minták világában, miközben figyelmesen ügyelsz arra, hogy azok összhangban maradjanak. A pasztellszínek – az olívazöldtől a világos szürkén, pasztellkékeken és világos barnákon át – klasszikus és elegáns hatást kölcsönöznek, elősegítve a viselőjük kiegyensúlyozott és elegáns megjelenését.

A kevésbé hagyományos színek közötti választás lehetőséget ad arra, hogy egyedi és figyelemfelkeltő összeállításokat hozzunk létre. Például, egy vidám, hawaii mintás anyagból készült rövid ujjú ing tökéletes választás lehet a nyaralásra, noha ez kevésbé ajánlott viselet a munkahelyi környezetben. A klasszikus, csíkos ingek viszont rendkívüli sokoldalúságot kínálnak: hordhatod felhajtott mandzsettával, begombolva, vagy akár egy elegáns zakó alatt is. Ez a stílus remekül kombinálható egy merinó gyapjú pulóverrel, egy slim fit chino nadrággal és egy pár velúr cipővel, így tökéletesen kiegészítve a tavaszi gardróbodat.

1x1 AL BS 03 560x560 1
SS24 Scabal szurke.pdf 1
albini
SS24 Scabal oltony3.pdf 2

3. Domináns földszínek

Az olívazöld, a narancssárga és a középbarna árnyalatokkal készült összeállítások földközeli hangulatot sugároznak és remekül kombinálhatóak egymással, így kitűnő alapdarabjai lehetnek gardróbodnak. A Feng-shui tanításai szerint ezek a színek nyugtató hatással bírnak ránk, lehetővé téve, hogy az üzleti tárgyalások során higgadtan tudjunk gondolkodni. A narancssárga szín a lelkesedés, boldogság, kreativitás és siker szimbóluma. Akik előnyben részesítik a földszíneket, gyakran a sportosan elegáns megjelenést választják; jellemzően egyszínű vagy magában mintás anyagokat viselnek.

A Scabal Taormina kollekciója, amely egy gyönyörű szicíliai üdülőhelyről kapta a nevét, idén teljesen friss és új stílussal érkezik. Ez a sorozat a nyár szellemében készült, könnyed, színes darabokkal, amelyek tökéletesen passzolnak a meleg időszakhoz. A különleges gyapjú, selyem és len keverékből készült szövetek, nem csak könnyűek és légáteresztőek, de a selyem miatt fényesek és luxus hatásúak is. Egy másik újdonság a bambuszból készült viszkóz anyag, amely kivételesen gazdag színeket és egyedi fényt ad a szövetnek, így a ruhák puha és selymes tapintásúak lesznek.

SS24 Scabal Canissi Collections.pdf 2
Canissi bomber ss24
Canissi SCabal eskuvo3 3
SS24 Scabal Canissi Collections.pdf 3

4. Sötétebb árnyalatok

Ha a világos színek nem a te világod, válassz sötétebb árnyalatokat, mint a sötétkék vagy a dióbarna. A sötét zöldek, lilák és barnák is tökéletesen illeszkednek a tavaszi színpalettába, különösen, ha jól választjuk meg az árnyalatokat. Egy sötét levendula tónusú darab például remekül feldobhat egy tavaszi összeállítást.

A Scabal Mosaic egy letisztult gyűjtemény, ami a nyár lényegét öleli fel zakószövetek formájában, különös hangsúlyt fektetve a kockás minták ünneplésére. A kollekció színes vibrálással tölti meg mind a szövet alapját, mind magukat a mintákat. Színpalettája magában foglalja a lilákat világos szürkékkel, krémeket világos kékekkel, és élénk kékeket lágy vörösekkel kombinálva. A 100% Super 130-as gyapjúból készült anyag „száraz” tapintású befejezést kap, ami gyakorlatiasságát és szépségét egyaránt kiemeli, így tökéletes választás nyári zakókhoz.

SS24 Scabal Canissi Collections.pdf
SS24 Scabal zold.pdf 2
SS24 Scabal Canissi 3.pdf
SS24 Scabal oltony2.pdf 1

5. Tavaszi öltöny színek

Ami az öltönyöket illeti, a világosszürke egy ideális tavaszi szín, mivel jól illeszkedik az évszak színpalettájához, anélkül, hogy túl hangos vagy hétköznapi lenne. A világoskék színű öltöny pedig egy másik kifinomult választás, amely tökéletesen megjeleníti a tavaszi frissességet és újjászületést, hozzáadva egy nyugtató, mégis élénk érintést a ruhatárhoz. Szabóságunkban a világ legkiválóbb prémium szövetei állnak rendelkezésedre a tökéletes esküvői öltöny elkészítéséhez is!

A Scabal Silver Shadow egy új, divatos öltönyanyag-kollekció, amely egyszerű trópusi szövéssel készül. Az anyagot 100% Super 120-as gyapjúból állítják elő, amely természetes nyúlást kap a szövési folyamat során. Ez a kollekció a modern öltönyökre összpontosít, ahol a természetes nyúlékonyság nagyobb kényelmet és mozgásszabadságot biztosít a viselő számára, a 230 gramm súlyú anyag pedig ideális a melegebb hónapokra. Választhatsz tavaszi kockás mintákat, finom sávos csíkozásokat vagy tónusos glen kockás mintákat. A színek szerelmesei számára pedig, a sima anyagok választéka a krémszínektől, világos kékeken át, az intenzívebb erdei zöldekig és barnákig terjed, klasszikus szürke, kék és fekete árnyalatokkal zárva.

Canissi Scabal eskuvo
Canissi Scabal eskuvo 2

Vigyél színt az életedbe!

A színösszeállítások megértése csodákat tehet stílusoddal. Nem csak a kombinációkat érdemes megjegyezni, hanem az azok mögötti okokat is. Ne félj kísérletezni különböző színekkel és megtalálni azt, ami a legjobban tetszik!

Amennyiben szeretnél többet megtudni a saját személyiségedhez leginkább illő színekről és fazonokról, foglalj időpontot egy stílustanácsadásra Kanizsai Szilviához, aki örömmel segít neked ebben.

A Stílustanácsadás főbb elemei:

  • Szabásvonalak: tanácsot adunk a hozzád illő fazonok kiválasztásához, és a hosszanti arányok megfelelő beállításaival optikailag tökéletesítjük az alakodat
  • Szín- és stílusmegbeszélés: meghatározzuk mely színárnyalatok a legelőnyösebbek számodra és hogyan kombinálhatod őket pozíciódnak, céljaidnak megfelelően
  • Kapszulagardrób: megnézzük, hogy milyen kedvenc alapdarabok vannak a gardróbodban és megtanítunk, hogyan állíts össze ezekből ízléses, egyedi szetteket, amelyek teljes egészében Téged tükröznek és milyen egymásra épülő további darabokat tudsz ezekhez választani

Használd ki tehát a tavaszt arra, hogy felülvizsgáld és frissítsd ruhatáradat, bevezetve új színeket, anyagokat és stílusokat. Legyen ez az időszak a megújulás időszaka.

Jó vásárlást és inspirálódást kívánunk!

Címkék: , , , , ,




Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0