loader image

Nyitva: H-P: 10-18 óráig
Budapest 1055, Markó u. 4.
+36 70 386 3204
info@canissi.hu

Canissi Blog

Premi-U Investment A TE üzleted, Rólad szól!

Amint már említettük az üzleti élet az alapja a nem hétköznapi életstílusnak és értékrendnek. Úgy gondoltuk, hogy nem maradhat ki a színes partneri palettánkból a Premi-U Investment sem, mint a pénzügyek szakértője és iránymutatója. Célunk, hogy az értékteremtő minőség és luxus minden formáját megmutassuk és közelebb vigyük a vendégeinkhez.

Az üzleti világ már régen nem egy merev és átláthatatlan információ halmaz. Nem csak a kiváltságosok érdeme a konzervatív vagyon kezelés. Az egyéni igényekre  szabott szolgáltatások ideje itt van a küszöbön – lehet már át is lépte azt. A Premi-U Investment profilja is ehhez a nézethez és üzletpolitikához alkalmazkodik köszönhetően a több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaknak.

A fő tevékenységi köreik a proaktív és passzív-konzervatív vagyon kezelés. Támaszként a stabil banki háttér – aki nem mást mint az ERSTE BANK- robogva a folyamatos növekedés és fejlődés felé több, mint 400 magán és jogi személyt kiszolgálva.

Hitvallásuk a higgadt előrelátásban, jól szelektált, jól válogatott intézményi termékekben, átláthatóságban, stabil növekedő hozamban keresendő, hisz náluk a befektetés nem szerencsejáték.

Szabóságunk szolgáltatásai

Időpontfoglalás

Szabóságunknál előre egyeztetett időpontfoglalás szükséges.
Számunkra fontos a személyre szabott exkluzív élmény!

Bejelentkezés

 

Értesüljön elsőként a legújabb stílustrendekről!