fbpx


Három öltöny szín, amely nélkül nincs nyár



Nyáron kicsit minden átalakul. Ez érvényes a ruhatárunkra is! A sötétszínű öltöny helyett, mint például a kék, fekete vagy szürke előkerülnek az üdítőbb színek és könnyedebb anyagok. Mondhatnánk, hogy ez az élet rendje. De mi inkább azt mondjuk, hogy egy tudatos és stílusos férfi gardróbban ez teljesen magától értetődő.

Összegyűjtöttünk három olyan öltöny színt, amely nélkül nincs nyár. Amelyek eltérnek a megszokott öltöny színektől, ugyanakkor még így is tökéletesen illeszkednek a klasszikus elegancia tárházába!

Zöld – a kihívás kedvelőinek

Elsőre idegennek tűnhet, de engedjük, hogy beszéljenek a szavak helyett a fotók is. Egy zöld öltöny maga a figyelem középpontja. Olyan férfinak ajánljuk, akinek nem okoz gondot ez. Aki szereti és meri is viselni a színeket. A zöld bármelyik árnyalata nagyon izgalmas választás.

bespoke nyari zako
nyari uzleti oltony
nyari szines oltony

Világos szürke – a frissesség kedvelőinek

A világos színek törvénye alapján, mondhatjuk hogy a világos szürke is nagyon vonzza a tekinteteket. A sötét szürke nagyon elterjedt választásnak bizonyul, viszont ez a körülbelül két árnyalattal világosabb típus már nem annyira. Amit mi szomorúan konstatáltuk, hiszen a világos szürke viselése rendkívül üde és friss hatást kelt.

nyari szurke oltony
bespoke sportzako
budapesti szabosagi oltony

Ég kék – a szabadság kedvelőinek

Amikor azt mondjuk, hogy ég kék, akkor mi konkrétan arra is gondolunk. Ez a színárnyalat maga a harmónia. Azoknak az elegancia kedvelő férfiak számára ajánljuk, akik szeretnek úttörők lenni és megmutatni, hogy ez a szín is mennyire férfias és stílusos tud lenni. Természetesen a megfelelő mértékeket megtartva.

oltony trendek
tailor made suit
budapesti elegancia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0