fbpx


Ceremónia öltöny – egyedi elegancia vagy csak pénzlehúzás



Esküvőre készülve nemcsak a menyasszony ruhája válik rendkívül fontossá, hanem a vőlegény megjelenése is nagy hangsúlyt kap. Az ara ruhájához hasonlóan rengeteg vőlegény készíttet magának ceremónia öltönyt.

Ez aztán a pénzkidobás!

Most meglepődtél? Azt gondoltad, hogy elkezdünk rábeszélni egy drága, de később használhatatlan ceremónia öltönyre? Hát nem!
Az esküvő az idők folyamán mindig is hatalmas eseménye volt egy közösségnek, ahol mindenki a legjobb formáját szeretné megmutatni. Azonban napjainkban már iparággá nőtte ki magát az esküvővel kapcsolatos szolgáltatások sora. Így van ez az öltözködés kapcsán is, hiszen a menyasszonyi ruhák mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a vőlegény öltözete. Sokan egy vagyont költenek az egyszeri alkalommal viselhető ruhára, melynek szövete drága, kiegészítői ragyogóak, azonban soha többet, más alkalomra nem viselhető.

A menyasszonyod biztosan sok időt és erőfeszítést fog szentelni ruhája kiválasztására, az esküvő témájának megtalálására és azt szeretné, hogy Te is igazodj az általa megálmodott tervekhez. De ne feledkezz meg arról, hogy az esküvő a Te nagy napod is, nemcsak a jövendőbelidé. Neked is ugyanolyan jól kell érezned magad, mint neki és ez nem feltétlenül egy drága ceremónia öltönyben érhető el. Ne hagyd magad rábeszélni egy olyan ruhadarabra, amiben nem érzed jól magad.

Lehetsz egyben elegáns és egyedi olyan öltönyben is, amelyet életed során más alkalmakkor is viselhetsz. Mi tisztában vagyunk azzal, hogyan tudunk számodra az esküvőn tökéletes megjelenést biztosítani egy méretre szabott elegáns öltönyben, melyet az esküvő témájához igazított kiegészítőkkel – mellény, nyakkendő – teszünk ünnepélyessé. Ne költsd el feleslegesen a pénzed egy később használhatatlan ruhadarabra, inkább válassz méretre szabott, minőségi szövetből készült öltönyt, melyet évekig hordhatsz, és ami minden viseléskor emlékeztetni fog az esküvő felejthetetlen élményére.

Ne aggódj azon, hogy a hagyományoktól eltérsz, vagy nem leszel elég ünnepélyes. Szalonunkban segítünk Neked kiválasztani az alkalomhoz legjobban illő szövetet és kiegészítőket, így a menyasszony mellett megjelenéseddel Te is tovább emelheted az esemény fényét úgy, hogy nem érzed magad kényelmetlenül és pénzkidobásnak sem hiszed választásod.

Címkék: , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0