fbpx


Négy érv a bespoke esküvői öltöny mellett



Egyre nagyobb teret hódít az egyedi stílus, a személyre szabottság, főleg ha az alkalom is az egyik legfontosabb az életünkben. Sokszor írunk arról, hogy az öltözetünkkel mennyi mindent képesek vagyunk magunkról elárulni és megmutatni. A klasszikus elegancia már rég nem CSAK a sötét színű öltönyt jelenti. Főleg akkor, ha ez a felejthetetlen esemény az esküvőnk napja!

shutterstock 625982768

A bespoke öltöny annyi, mint örömteli várakozás

Sok férfinak a mérete tökéletes konfekció méret és akár tökéletesen is állhat rajta egy boltban vásárolt öltöny.

Viszont ez esetben úgy gondoljuk, hogy egy különleges öltönnyel is ünnepelhetjük a szerelmet és hogy ránk talált. Ezzel is kimutatva a kedvesünknek, a családunknak és a barátainknak, hogy mennyire fontos számunkra a Nagy Nap.

Egy esküvő, házasság kezdete egy új életet, új életstílust és közös célokat jelent. A bespoke esküvői öltöny sok mindent jelenthet számunkra. Ilyen különleges alkalmakkor maga az öltöny készítési folyamat, a próbák is örömteli várakozással ajándékoznak meg. Hiszen tudjuk, ha kész az öltönyünk, és a próbák végére értünk akkor hamarosan az új perspektívák és az új, fiatal házas élet vár ránk.

ceremonia oltony

A részletek szépsége

Hitvallásunknak tekintjük, hogy a Canissi élményt minél több férfinak megmutassuk, hiszen egy tökéletesen el készített esküvői öltöny a személyiségünk lenyomatát is hordozza.

Az öltöny részletei ettől válnak utánozhatatlanná és egyedülállóvá, mivel az anyag kiválasztástól, a gyönyörű bélésen keresztül, a monogrammig és gombokig mindent lehetőségünk van kiválasztani és a saját ízlésünkre formálni az összhatást.

ceremonia

Az élmény

A szabóságok és a hagyományos boltok között a különbség: az élmény.

A Canissi Szabósági légköre exkluzív, baráti hangulatú és mindenki „otthon” érezheti magát benne. Közelebb visszük a stílust, az eleganciát és a divatot a hozzánk betérőkhez. Élménnyé tesszük az öltözködés akár legegyszerűbb formáját is, hiszen nálunk az idő lelassul és csak a kedves vendég számít.

eskuvoi ing

Az esküvői öltöny amely üzleti alkalomra is megfelel

A hosszan tartó minőségben hiszünk és abban, hogy egy bespoke öltöny évekig hű társunk lehet. Legyen szó akár üzleti vagy ünnepi alkalomról.

Egy gyönyörű öltönyt bűn lenne elzárva tartani a gardróbban és csak az esküvő napján hordani. Úgy gondoljuk, ha az igények pontosan felvannak mérve akkor az említett öltöny tökéletesen funkcionálhat a későbbiekben is. Új kiegészítőkkel, az üzleti normáknak megfelelve.

0dkpcxq0 1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0