fbpx


Baraka Ékszerház , a luxus órák és ékszerek budapesti paradicsoma



baraka ekszerhaz

A Canissi & Bentley Exclusive Event nem jöhetne létre egyik fő partner nélkül sem. A minőséget és a luxus különböző arcait vagyunk hivatottak megmutatni. Számunkra nem is volt kérdés, hogyha órákról és ékszerekről van szó, akkor a Baraka Diamond Óra és Ékszerház a hiteles választás.

Az évtizedes üzletek fennállása mögött inspiráló és megindító történetek állnak. Ahogyan az erős csapat és az azonos irányba való tekintés is alap összetevője a sikernek. Mindezek előtt, három évtizede ez csak egy álom volt. Egy olyan ember álma, aki nem félt nagyban gondolkodni és létrehozta a Baraka Diamond Luxus Óra és Ékszerházat.

ora szakerto

Budapest egyik legrégebbi színfoltja, amely az órák és az ékszerek terén határozott irányt és stílus mutat. A tulajdonos, Koczka István ízlésére épül a kínálat, amelyből bizony nincs hiány és a legtöbb luxus ékszer és óra márka megtalálható a Barakában.

Az órák szerelmesei válogathatnak a Hublot, az Ulysse Nardin, a Harry Winston, Girard-Perregaux, Breguet, Corum, Buben & Zörweg, Parmigiani óra csodák között.

baraka diamond

Az ékszer rajongók is maximális kínálatból válogathatnak, hiszen a Baraka minden ízlést képes kielégíteni. A Pomellato, Mikimoto, de Grisogono, Pasqualebruni világ márkák forgalmazója a Baraka Óra és Ékszerház.

Nem mehetünk el a Baraka missziója mellett sem, mely hisz a minőség igényében itthon is. Vezető svájci, olasz, német brandek forgalmazója. Folyamatosan megújuló kínálattal és a legújabb trendek alapján összeválogatott kínálattal várja mindig az érdeklődőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0