fbpx


Az élet túl rövid, ahhoz hogy ne Rólunk szóljon! – új Canissi kollekció



Időről időre megújulunk. Ez jelenthet új célokat, új csapattagot, új mérdföldköveket és egyben új eredményeket is. A mi hitvallásunk az örökös tenni akarásban és fáradhatatlanságban rejlik, hiszen tudjuk, hogy a fejlődés csak így érhető el.

olasz szabosag

A Canissi Szabóság szeretne irányt mutatni a stílus és a divat kusza útján. Azért vagyunk, hogy segítsünk a férfiaknak megtalálni a saját hangjukat, amelyhez az út akár egy öltönyön keresztül is vezethet.

canissi szabosag 2
egyedi bespoke
egyedi meretes oltony

Szabóságként úgy érezzük, hogy igény van az általunk megálmodott limitált kollekciókra is. Ugyanakkor mi ezáltal fejezzük ki azt, hogy kik vagyunk és mit képviselünk. Egy öltöny többet mond minden szónál, és mi élünk is ezzel az önkifejezési formával.

egyedi madetomeasure
bespoke sportzako 1
bespoke szmoking

Időről időre Kanizsai Szilvia, a Canissi Szabóság megálmodója megalkot egy teljesen egyedi kollekciót. A saját fantáziáját szabadjára engedve és az elengedhetetlen minőséget, eleganciát szemelőtt tartva. A stílusos férfiak és a stílus kereső férfiak minden igényét kielégítő kollekciót, amely alapként és inspirációként szolgálhat a mindennapokban.

business oltony
MG 7746 k
bespoke oltony

Ahogyan a Canissi is, a kollekcióink is sok oldalúak. Törekszünk a sok színűségre, mint stílusban és szín repertoárt tekintve.

stilusos ferfiak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0