fbpx


A jó stílusú férfi önazonos – öt alapelv, amely a kifogástalan megjelenés alapjait képezi



A tökéletes stílus nem csak tökéletes öltözetet takar. A jó stílusú férfi önazonos, ismeri a határait és azt, hogy neki mi áll jól. A legfontosabb tényezők természetesen mindig a részletekben rejlenek. Összegyűjtöttünk öt olyan meghatározó alapelvet, amely a kifogástalan megjelenés alapjait képezi.

 

Az egyszerű néha több

Ez az íratlan szabály az élet bármely területén megállná a helyét. Kiváltképp ha a ruhatárunkról van szó. A férfi öltözet esetében tanácsos három színt, vagy annál kevesebbet használni. A kiegészítő vagy ékszer terén  is az aranyközépút javasolt, tehát maximum 3 ékszer a tanácsolt. Ebbe természetesen az óra is beletartozik.

Az elengedhetetlen minőség

Sok férfi úgy tartja, hogy a nőknek egyszerűbb változatosabban öltözniük. Egyrészt ez igaz is, viszont a férfiak tarsolyában is van pár ütő kártya. Számukra a részletekkel való bánásmód és kidolgozottság lehet a kulcs. Viszont ehhez szükséges pár minőségi alapdarab. Ahogyan az első részben említettük, a kevesebb néha több. Ez abszolút igaz a ruhák számát tekintve is. Egy egyedi, minőségi öltöny, ing, sportzakó vagy cipő minden esetben jobb döntés, mint sok fast fashion darab.

pexels photo 404174

Soha ne becsüljük alá a részleteket

Minden ami a stílussal kapcsolatos, az a részleteknél kezdődik. Egy férfi megjelenése a részletek által tud egyedivé válni, akár a formális öltözetet tekintve is. A részletek által megadatik az a lehetőség, hogy az outfit bármilyen körülmények között az adott  személyiséget tükrözze. A választásunk eshet  egy díszzsebkendőre, egy mintás nyakkendőre, táskára, órára vagy szemüvegre.

Fontos a megfelelő ruhaméret

Ha egy a ing vagy öltöny méretben nem találó, akkor sajnos az eredmény sem kifogástalan. A konfekció méretek korlátozottak, így természetes, ha nem mindenki találja meg a számára tökéletes darabokat. A Canissi Szabóság is rendszerint találkozik ezzel a problémával. Ezek a problémák könnyen kezelhetők minőségi, egyedi, méretre készített ingekkel és öltönyökkel.

pexels photo 298864

A cipő a megjelenés lelke

Előző cikkünkben már írtunk arról, hogy milyen cipő típusokat ajánljunk a férfiaknak. Most szeretnénk ki térni arra, hogy a gyakorlatban miért is van a cipőnek olyan fontos szerepe. Ideális esetben az öltöny típusra és anyag választásra nagy hangsúly kerül. Miért lenne ez másképp a cipővel? Hiszen a másokban kialakult első benyomásnál is nagy szerepe van egy stílusos és alkalomhoz illően választott cipőnek. Arról nem is beszélve, hogy egy igazi különleges lábbeli, a karbantartást tekintve ugyanolyan fontos szerepet játszik mint egy luxus óra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0