fbpx


6 cipő, amelyre minden férfinak szüksége van



pexels photo 298864

A cipő az öltözetünk szerves részét képezi. A stílus fontossága a mindennapokban sem elengedhető. A férfiak gardróbjában a cipő olyan, mint a nők esetében a táska, vagy az ékszer. Egy jó cipő az öltözetünkkel harmóniát alkotva kell tökéletesítse az ouftittünket. Egy férfi stílusának a névjegye a részletekben rejlik. Azt is fontos megemlítenünk, hogy a minőségi bőr cipők ápolása elengedhetetlen tényezője a mindennapokban és a rólunk alkotott első benyomásban.

Összeválogattunk 6 különböző típusú cipőt , amiről úgy gondoljuk, hogy a stílus nagykövetei.

pexels photo 298863

 

Oxford

Kezdjük az alapokkal. Az Oxford típusú cipőkre minden férfinak szüksége van, hiszen ez passzol legjobban az öltönyökhöz. Örök klasszikus és megkerülhetetlen. A legjobb választás bármilyen hivatalos eseményre. Ráadásul a mai trendek megengedik, hogy bármilyen extrémebb színben válasszunk belőle. Viszont, ha mégis hagyomány kedvelők vagyunk, akkor egy barna vagy fekete modell a gardróbunk szerves alapjait képezheti. Abszolút „classy”!

 

Brouges

 A Brougest tekintetjük az Oxford vagy a Derby stílusú cipők kis testvérének. Viszont sokkal dekoratívabb hatást kelt. Nagy előnye ennek a cipő típusnak, hogy szabadjára engedhetjük a személyiségünk által formált egyéni stílusunkat. A farmertől az öltönyig bármihez meleg szívvel ajánljuk. Jolly Joker!

brouges

 

Derby

A Derby a casual look hivatalos cipője. Lágyabb hatást kelt, ugyanis nyitott felső rendszerrel rendelkezik, ellentétben az Oxford cipőkkel.

Az abszolút kényelmes stílusban az örök partner.

derby

 

Monk

A Monk az egyik legkülönlegesebb cipő. A legmegfelelőbb választás üzleti ebédhez vagy tárgyaláshoz. Olyan férfiak számára ajánljuk, akik polírozott stílusban keresnek lábbelit maguknak, viszont az Oxfordnál vagy a Derbynél kicsit különlegesebb kialakításra vágynak.

Tipp: Válasszon olyan bőr cipőt, amelynek van egy kis „csillogása”. Finomítja és ékesíti a megjelenést.

monk

 

Loafer

A Loafer a nagystílű férfiak és az úrfik cipője. Az igazán jó stílus alapjai a részletekben keresendők. Ez a mokaszin kialakítású fazon a legjobban hozza ezt. A formális öltözetnek olyan leheletnyi csavart adnak, amelytől 100%-os lesz bármilyen megjelenés.

Ha szeretné lenyűgözni a környezetét, akkor a legjobb választás.

loafer

 

Chelsea Boots

A mi nagy kedvenceink közé tartozik! Főleg így hogy az őszi – téli idő is beköszöntött. Csak a képzeletünk szabhat határt, abban hogy mivel és milyen alkalomra viseljük. A kerek orr és a rugalmas boka részi kialakításnak köszönhetően a letisztultság cipője a Chelsea Boots.

chelsea 1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0